hurra! hurra! hurra!

eg har hatt den beste 17. mai-en eg kunne hatt. me såg på barnetoget, åt muffins og is, tok masse masse bilete, gjekk og lo, såg hankattane (norges eldste studentforening) ta sitt tradisjonelle 17. mai-bad i andedammen og syngje, og me såg på eit supert folketog med masse rart i! eg har aldri feira 17. mai ordentleg som student, men idag fekk eg sjansen. og så fint det var! eg vart så gira at eg måtte jogga meg ein tur på kvelden for å få ut energi. vonar de har hatt det like fint idag! hipp hipp!

9 thoughts on “hurra! hurra! hurra!

  1. Så utrolig fin du er! ❤ Det ser og høres ut som en skikkelig bra dag! Det har min vært også, og nå er jeg mett og trøtt 🙂 Klem til deg!

  2. Så fint bilde av deg! Alle bildene var skikkelig flotte, så skarpe og klare. Føler ikke jeg får det til jeg. Blir deg for teit å spør hvilke fotoutstyr som ble brukt?

    • hihi, gjett kor glad eg vart no då! eg har eit seks år gamalt nikon d70s (med knøttliten skjerm), også brukte eg nikkor 35mm f/1.8! har hatt lyst på eit nytt kamera med stor skjerm og førehandsvisning av bileta, samt hd-filming, men eg er for glad i mitt gamle!

  3. Akk, så utrolig fin du er!
    Hurra og hipp, det så ut, og hørtes ut, som en kjempe fin 17.mai 🙂
    I år feiret vi den i Barcelona, noe som var veldig veldig fint, men allikvel ikke på samme måte. Jeg savnet bunaden min, is og og korpsmusikken (som jeg får latterkula av)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s