å vera redd.

kva er det med munnleg eksamen som gjer at eg vert så inderleg redd? det er som om nokon grip tak i hjarta mitt og dyttar det opp i halsen på meg; får meg til å berre liggja å tenkja på kor lite eg veit natta før istadenfor å sova; berre klare å ete cheerios med rismjølk sjølv om eg ikkje blir mett. eg var redd før, under og etter. nesten mest etter. inga lette, berre tårer på ein benk ved ein dam.

og no; siste eksamen. imorgon. den mest viktige. utan den = null bachelorgrad i vår. prøver å smila og tenkja på at det snart er over, og då skal eg jammen meg fylla kjøleskåpet med mango og bær og mandelsmør, og fylla hovudet med litt sommar.

10 thoughts on “å vera redd.

  1. ❤ til deg. Jeg har det på samme måte, blir veldig nervøs før eksamen. Men det går jo faktisk alltid fint til slutt. Jeg krysser fingrene og sender gode tanker. Lyse sommertanker! ❤

  2. Det er rart, hvordan eksamen tapper deg helt for energi.. men tenk hvor godt det føles i morgen! Og den dagen du har bachelorbeviset i hånda. For det får du nemlig, flink som du er 🙂 Lykke lykke til i morgen, fine! Dette mestrer du strålende

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s