fem ting ⓷.

fem ting som gjer at eg smiler just no: ♡ manglar berre ein rapport før eg har fullført 45 studiepoeng dette semesteret! men eg har ein bachelor no, det er rart. ♡ eg skal endeleg få sjå kjære liva i glasgow om ei veke! ♡ dette junifaget er omtrent det beste som har skjedd for utdanninga mi til no. ♡ sigur rós har lagt ut heile sitt heilt ferske album kveikur til streaming her, og det er fantastisk! ♡ og eg har ein billett for å sjå dei i november. det er sju år sidan sist, og dei er framleis yndlingsbandet mitt.

og eg vil berre seie gratulerer til dei som er ferdige med eit fag, eit semester, ein grad, ei bok, ein jobb, eit kapittel i livet sitt no! bra jobba!

6 thoughts on “fem ting ⓷.

  1. Hva er det du har tatt bachelor i? Skal søke på UMB om et år, men er veeldig usikker på hva…

  2. FINT! Gratulerer så mye med bachelor! Jeg hører på det nye albumet nå på morgenkvisten (har ikke ord!), og jeg har også billett til november ❤

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s