glasgow & edinburgh.

1) liva og eg hadde afternoon tea på ein veldig fin, bortgøymd kafé i glasgow. 2) fargerikt strøk. 3) me hadde på oss latviske bestemorstøflar i leiligheten til liva. 4) eit lite glimt av edinburgh når eg just hadde kome til skottland. det einaste biletet.

(kameraet mitt streika nestan heile turen, så dette er det eg har av bilete!) eg hadde det så fint i glasgow at eg berre vil tilbake tilbake. eg budde hos liva, på vestkanten, høgt oppe, og rett ved ein park. eg som trudde glasgow var grått og trist og industri-tralala – neida! mykje parker og hyggelege folk og fine kaféar. og harry potter-universitet som tok litt pusten frå meg. edinburgh var me i siste dagen før eg reiste heim att og måtte sei farvel til liva. hadde ikkje sett ho på eit heilt år, så det vart nokre tårar. men eg skal tilbake.

One thought on “glasgow & edinburgh.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s