dear july.

eg har vorte litt forheksa av emilie på youtube. ho lagar korte videoar som er små brev eller dagbokinnlegg til månaden ho er i. no: juli. dei får meg til å smila, tenkja og vera takksam. sjekk ho ut her.

3 thoughts on “dear july.

  1. Oi! Jeg så denne først nå, når måneden er over, men har skal jeg følge med på denne fine frøkna framover. Hun bor jo til og med i London, min favorittby! (Vet ikke helt om det er lov til å si det når man nylig har flyttet hjem fra Paris, men jeg tar sjansen, hihi.) Fortsatt god sommer! Takk for tipset!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s