takksamtorsdag.

alt ljoset som slepp inn i det nye kameraet mitt. å sitja inne på regndagar og leggja hovudet inntil vindauga. ein rykande kopp med ny te. at lufta er kald, og at han kjem til å bli sånn knitrete etterkvart. at folk gløymer at eg ikkje kan motta mms, men fortset å senda. interessante skulebøker. at me har hatt kake på jobben tre gonger på ein månad. det er eg takksam for. kva er du takksam for denne veka?

9 thoughts on “takksamtorsdag.

  1. Hvor er puten/putetrekket fra? Det var nydelig. Jeg er takknemlig for høstturer, bøker, at mamma og pappa kommer på besøk om en uke og at jeg gleder meg til å gå på jobb i morgen.

  2. Så fint med nytt kamera!

    Jeg er takknemlig for hundekos, kjæresten, oppussing (selv om det går sakte), viljestyrken min, at jeg endelig har kommet halvveis i mitt lese-50-bøker-i-år-mål, og internett (hverdagen hadde vært så kjedelig uten).

  3. fine smil, gode treningsøkter, at dårlig humør går over, at selv om det går sakte, så går det framover. også ser jeg frem mot avkoblingsfredag med bestevenninne og konsert. det blir koselig det!

  4. Jeg er takknemlig for en nydelig tur i marka med mannen min i går, min nye aeropress til kaffien, morgenbad i fjorden og at denne høsten er så himla fin!

    Velidg fint innlegg, forresten, og nyyyydelige bilder. Særlig det av regn på ruta!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s