ekstratid.

idag er det sundag. eg vakna til kald haustluft og eit ryddig rom. seinare skal eg setja saman alt eg har av viljekraft for å gå og trena og kjenna meg bra, men just no skal eg drikke litarvis med grøn te, laga graut og jobba med skulearbeid. eg elskar sundagar. ein har ikkje jobb, ein har ikkje noko ein  gjera (hallo, det er jo sundag), men ein kan ta igjen arbeid eller gjera arbeid som må gjerast seinare uansett. ein ekstra dag. kva likar de med sundagar?

4 thoughts on “ekstratid.

  1. at det er greit å våkne av seg selv og ikke vekkeklokka. at det i det hele tatt ikke forventes så mye av en søndag. det er greit å ikke ha noen planer, ta det med ro, samle energi til en ny hverdagsuke. så kan man pusle litt med skolearbeid eller planleggingsarbeid (jobb), eller bare drømme seg vekk i jorden-rundt-reiser, se 5 episoder av yndlings-tv-serien eller lese en bok. Fint.

  2. Ååå, akkurat i dag lengter jeg meg tilbake til studietid og en tilværelse uten barn. Vi har vært oppe siden kvart over fire i natt, huset flyter av leker og tegnesaker og det er så altfor mange ting vi skulle ha gjort.

    I dag lengter jeg litt etter mandag, og roen jeg alltid finne på jobben. Men for all del – søndager er generelt fine, de er bare litt intense når man har overtrøtte barn og ikke altfor mye overskudd selv heller.

    Kos dere med bøker, tv, matlaging og alt som er fint!

  3. Søndagsfint! Søndag er en bra dag. Min har vært babybesøk, togtur og lesing. Har en travel uke foran meg, og øver meg på å ta en dag om gangen ❤

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s