ljoden av fred.

det er kaldt, men eg lukkar ikkje vindauget. ljoden av regn er så helande; ikkje noko slår det. oppvaskmaskinen er på og har dei to fine marimekkokoppane mine i. det luktar grøn te, sjølv om det er altfor seint på dagen til å drikka det.

eg prøver utfordra meg sjølv på nokre små (men store) ting denne månaden: å trena tre gongar i veka, berre kjøpe ting eg treng og sparasparaspara, ikkje samanlikne meg sjølv med andre, jobba mot eksamen og smila. so mykje som mogleg. trur eg kan klara det.

7 thoughts on “ljoden av fred.

  1. Jeg lurer på om den lykken lyden av oppvasmaskinen gir er en sånn voksen-lykke. Reell er den i hvert fall, og listen din er også veldig fin.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s