oppgåve.

eg et sjokoladetrøflar til teen sjølv om det er måndag. snart dreg eg på jobb i nokre timar, men før det skal ei oppgåve leverast, og etter må det øvast til munnleg eksamen. eg har bestemt meg for å tenkja så positivt som mogleg. at eg kan klara det og at det verste som kan hende ikkje er så ille og at dei kanskje ser skumle ut, men eigenleg elskar dei rød saft og petuniar og vil at eg skal gjera det bra. har de nokre peppe-opp- eller roe-ned-tips?

7 thoughts on “oppgåve.

  1. Du kan tenke på at du studerer noe du liker, og at dette er noe du kan masse om! Min mann har vært sensor, og han sleit litt med å lese seg opp han også – tror han var minst like nervøs som studenten 😉

  2. det går nok aller helst bra. også er det sant som moren min pleier å si, at det bare er x antall minutter av hele livet ditt og før du vet ordet av det så er det over. masse lykke til, vi heier på deg alle sammen!

  3. Lykke til! Selv om jeg også alltid blir nervøs, så tenker jeg bestandig «hvorfor var jeg så nervøs?». Så det prøver jeg å tenke på litt på forhånd. Det går nok superfint! Jeg bruker kvelden til å se på Gilmore girls og drikke te (og spise litt nøtter), det er jo mye koseligere det enn å tenke på at jeg har eksamen i morgen. Tror det er viktig å ta seg litt fri og lade opp litt.

  4. Kjæresten min har allitd sagt til meg at selv om det går dårlig på en prøve så betyr det ikke at man er dårlig i faget. Og det er fint å tenke på. Masse lykke til hvertfal!

  5. For noen fine ord over her! Jeg har eksamen i morgen så tar de til meg jeg også. Jeg har vært litt bedre til å ikke stresse denne eksamensperioden, og det tror jeg henger sammen med at jeg har senket kravene til meg selv. Samboeren min sier at hvis jeg stryker på eksamen så skal vi feire med middag på restaurant fordi jeg har foreløpig ståttt på eksamen 🙂 Det syns jeg er litt morsomt og kos å tenke på. Ellers så gir lesepauser med venner meg veldig mye. Når det gjelder muntlig så er det skummelt, men kjapt over. Og på muntlig kan man alltid få litt «drahjelp» hvis man kjører seg fast, så da går det ofte bedre på muntlig enn på skriftlig.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s