mjau.

traff på ida og denne vesle krabaten når eg gjekk ut for å pusta litt. eg har byrja like kattar veldig godt! eg er framleis litt redd for alle dyr (så himla lettskremt, ser de), men å ha ein slik lodden sak tassande i stova kunne eg då tenkt meg ein gong.

til no idag har eg baka eit brød, sortert oppskrifter i ein perm og pakka inn siste julegåve. munnleg eksamen gjekk greit. eg var innmari nervøs, men eg lever framleis! på fredag har eg siste skriftleg, og så jobbejobbejobbe, og så julaftan.

7 thoughts on “mjau.

  1. Jeg er også litt redd dyr, og katter er de jeg liker best. Håper du får slappet litt av i jula. Det høres ut som om du har det ganske travelt for tidlig, og lykke til med eksamen!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s