og der! der.

frosten har forsvunne, skuldrene er ikkje fullt så stive og eg har ein liten svibel i ein kopp i bokhylla. eksamenstida er over for denne gong, og det gjekk greit. det skal jobbast ein dag til før tre dagar hos min søster her på østlandet, før eg jobbar litt til og dreg heim så tidleg som mogleg på nyårsaftan for å endeleg endeleg pusta inn den kjente, gode sjølufta igjen. den som leger alt, som gjer at alt startar på nytt. eg er liksom allereie bittelitt klar for eit nytt semester. eg veit når eg skal ha forelesningar, når eg skal jobba og når eg får sjå kjærasten igjen. det er fint. men ennsålenge skal eg nyta å ikkje måtte nilesa til eksamen. eg vonar alle får den beste jula nokon gong (=færre gåver, fleire smil, varme pledd og god mat). god jul!

4 thoughts on “og der! der.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s