eit nytt år.

eg startar 2014 med: ny inspirasjon. ein tom rull på farfars gamle kamera. kalde føter. mindre kjøpelyst. stive skuldre. påfyll av sjøluft (i skrivande augneblink). rosa leppestift. strammare budsjett (og smil for det). to ufrankerte brev. sommarfuglar i magen for feltarbeid til masteren. litt tysklandssakn. vilja til å forandra på det viktigaste, no endeleg, for godt. litt meir sparepengar. nye tankar om å bli ein eg er fornøyd med å vera, ikkje alle andre. eg vonar at de startar 2014 med hundre fine smil og tankar. godt nytt år!

11 thoughts on “eit nytt år.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s