humble abode.

her bur eg. på rundt ti kvadratmeter eg kjenner meg ganske nøgd med no. friske tulipanar (ah!) i alvar aalto-vasen eg spara til ifjor, giraffen og noregsporselenskoppen eg har fått av eldstesyster, dukane ifrå mamma og ikkje minst; mykje ljos.

22 thoughts on “humble abode.

  1. (litt //) kommentaren din var superberoligende (visuelle kommentarer er kjempefine ok), likeså dette innlegget. du bor fantastisk flott! jeg elsker stilen din og sminkekostene dine! superinspirerende, for jeg har sminkekostene mine i et «pennal» og det er veldig lite praktisk.

    • takk! eg er litt usikker. nett no les eg «de usynlige» av roy jacobsen (som har lånefrist snartsnart) som har blitt litt prioritert. skal kome tilbake til om eg likte han eller ikkje! den har jo uten tvil fint bokomslag. 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s