men.

dei fleste dagar smiler eg litt eller mykje. finn eg glede i ei bok, eit «hallo», å rydda eller ein klem. for me har alle i bunn og grunn den same frykta, og kanskje óg den same gleda, så ein er jo aldri åleine. (og takk takk takk takk for alle fine ord. tenk at det er så mange menneske som er gode med framande. det gjer meg så himla glad.)

View this post on Instagram

Went all orange, surprisingly.👗🌺

A post shared by • kristin • (@einkopptetakk) on

5 thoughts on “men.

  1. Glad for at du smiler! Min erfaring med fremmede på internett er også stort sett overveldende fin. Det liker jeg. Men du, HVOR finner jeg den toppen/kjolen du holder på bildet? Den ser perfekt ut.

    • lindex, fine du! og kjolen er i butikk nett no, veit eg. eg har han i både svart og oransje, sidan snittet var nærmast perfekt. vonar du finn han!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s