obsessive compulsive hoarding of lipstick.

DSC_3832.jpg
okei, så eg har ei greie for leppestiftar. ein stor, lidenskapeleg greie. spesielt mac sine. det fins så mange pene fargar, forskjellige formulaer (finisher, om de vil) og dei luktar vanilje. jepsi pepsi.
DSC_3725.jpg
eg har (frå venstre mot høgre): candy yum-yum, impassioned, lustering, speak louder, ruby woo og red russian. på bilete over har eg på meg impassioned, som er ein ny favoritt. så fin til sommar og marineblått og kvitt og sjøvannskrøller, tenkjer eg.
DSC_3735.jpg
her er dei på armen min, i same rekkefølgje. og dei er så pene. som de ser, er det litt kalde rosafargar det går i hos meg.
DSC_3761.jpg
og, ein morsom sak, er at når eg var innom mac i oslo i helga, sa ho eine engelske til meg: i love your style, you look like you’re from space! og ho andre sa: guuurl, you rockin» that eyeshadow. so pretty. og det gjorde meg litt glad. så glad at eg tok på meg min beste alien-stemme, såg alvorleg på ho første når eg skulle dra og sa: i am from space. we send our greetings, og gjekk. noko moro må ein jo ha.

12 thoughts on “obsessive compulsive hoarding of lipstick.

    • haha, huff, det er jo litt trist om ein har lyst til å bruka dei. du må prøve alle ein dag, og sjekke om det ikkje er eit par som går!

  1. Hahaha, jeg kan ikke tro at du svarte det! Fantastisk. SÅ mange fine leppestifter, de er min store svakhet også! Hos meg går det derimot i korallrosa og forskjellige nyanser plommerødt.

  2. Så mange fine! Jeg har vært så dårlig på å bruke leppestift det siste året, men nå har jeg kjøpt meg en ny, skikkelig rosa fra Clinique som jeg liker kjempegodt.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s