heimetid.

listatur.
sist veke var eg heime på lista med storesyster J og denne vetlekrabaten. det har vore så mykje sol og vind og vind og sol, og eg har åte litt for mykje god mat. eg har byrja å lesa på islandsk grammatikk, for på måndag fær eg, og det er litt vanskeleg å tru. eg har feber no, men er fast bestemt på å vera frisk til møte med masterveileder imorgon, før eg dreg til kjærasten som har blitt så jobbete og vaksen i nye skjorter. så må eg pakke saman livet mitt i clas ohlsson-kassar. så mange nye ting og nye artar av sommarfuglar i magen min og på ryggen.

3 thoughts on “heimetid.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s