eit seint «hallo».

litt godnervøs for å våkne tidlig imorgen og sette meg på et fly til reykjavík for å bo der en måned.
idag kjenner eg at dei nye drikkeglasa mine har akkurat nok tyngje i handa mi. eg har kjøpt mine fyrste grøne planter, og dei er himla fine, og eg har trua på at dei kan overleve ei stund. middagen eg laga igår var fenomenalt enkel og bra, og eg tolte for fyrste gong litt chili. eg har hatt ein fantastisk sommar på island og sørlandet. eg har flytta til oslo i ein fin leilighet og innflytningsfesten gikk så fint (og me gløymde å skru på musikk fordi alle var så opptekne av å prate ihop), og krydderkaka mi vart god. det kjem bilete frå island litt seinare, men nett no får alle som les denne bloggen (den lille mengden som eg sett så pris på) ein stor klem og klem og unnskyld-for-at-eg-ikkje-har-blogga-på-lenge-fordi-klem. meir kjem!

8 thoughts on “eit seint «hallo».

  1. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fulgt deg før, men nå gjør jeg i hvert fall det! Hurra for ny leilighet, fine fester og Islandssommer!

  2. ja hallo! fint å snuble innom her 🙂 velkommen til Oslo, en nydelig by med masse kreativitet! var det en spesiell grunn til at du flyttet hit? håper du trives 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s