sommar.

sommerlønsj.
frokost med både hare og rev.
senere, i en gate i risør.
då var det på tide med haust, men eg gløymer ikkje så lett den fine sommaren eg hadde; den finaste til no. reykjavík (som er eit kapittel for seg sjølv), øysang, risør, lista, litt hos familie rundt forbi, og alt i slik ein utruleg varme. no kjem den finaste årstida som finnst, og eg kan pakka meg inn til eg ikkje synast meir. 

4 thoughts on “sommar.

  1. Jeg satte punktum på sommeren i går ved å dra ut med båten – det ble både rumperister og vannski. Enda så glad jeg er i lette, blomstrete plagg, er det veldig deilig å kunne gå med bukser og gensere igjen. Og drikke te og kakao!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s