om to månar.

1q84.
eg må berre nevne ei bok; 1q84. om du ikkje har lese han, burde du springe til biblioteket eller bokhandelen og skaffe deg eit eksemplar av bok 1, 2 og 3. etter å ha lese nesten alle haruki murakamis verk, trur eg denne sit igjen sterkast. eg kan ikkje fatte korleis han klarar å bruke eit så klart og ordrikt språk (eg har lese den norske oversetjinga, og ho er god) og å halde lesaren (her; meg) så interessert i ei verd ein byrjar å lure på om berre finns i boka eller også i røyndommen. absurd, klar, veldig spanande og litt romantisk. les.

7 thoughts on “om to månar.

  1. Jeg begynte å lese den i sommer, men jeg er så treeeig. Leste hundre sider sånn ca i den boka som var både bok 1 & 2, men måtte levere den tilbake på biblioteket da vi flytta. Skal begynne på den igjen senere. SKAL bli flink til å lese bøker igjen (det har jeg sagt lenge, men jeg mener det altså, haha).

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s