september.

høstliste.i september månad vil eg: læra å laga vårrullar, lesa masse på toget og istadenfor å sjå på meiningslaus tv, ta fleire bilete med kameraet, vera mindre på mobilen, svara på brev, springa i haustlufta, byrja på eit nytt fag attmed mastergraden, kanskje dra til valdres med emil, spela bariton i eit nytt korps med nye folk, skypa med emil når han er i usa og planleggja hemmelege ting, lesa  litt på tysken, islandsken og fagengelsken når eg orkar, baka noko nytt, spara penger, væra 23 ein siste månad.

10 thoughts on “september.

  1. For noen fine månedsønsker. Jeg ønsker selv å bruke mindre tid på tv. Jeg kan bruke 3 timer hver morgen på søppeltv, når jeg heller kunne ha gjort alt annet i verden. En liten tankevekker, og et lite ønske selv i september.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s