loppisfunn.

loppisfunn.
nett no sit emil og speler ein gamal song han laga ein gong på gitaren. eg er varm av ullsokkar utapå strømpane og ny grå cardigan. frysepinn, eg veit. snart må eg byrja å jobbe, men fyrst vil eg visa kva eg fekk tak i på mine fyrste osloloppisar i helga: ei fin hylle til ti kroner (som skal malast fin og hengjast opp), ein stor kattefigur (som eg elskar så mykje allereie og han får stå på nattbordet) og til slutt eit par bøker (inkludert ei kattebok med bilete som me skal bla i seinare). 

4 thoughts on “loppisfunn.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s