i ein koffert på veg til statane.

new murakami.
idag har eg teke bilete i ei av dei nærmaste kyrkjene, og klemt nokre tanteborn. tidlegare la eg den siste boka av murakami i kofferten til emil (gler meg til å lese han sjølv!) før han dro mot amerika for å jobba i to veker. no skal eg eta heimelaga cookies medan eg les vidare i «karitas». har blitt meir lesing i det siste, og eg likar det. (eg er forresten her på bokelskere.no, så legg meg til om de er der de òg!)

3 thoughts on “i ein koffert på veg til statane.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s