borte bra, men heime åleine best.

eg bur åleine eit par veker, og fyrst skrøymde tanken meg. skulle eg liksom finne på ting sjølv no, laga mat berre til meg, gjere arbeid utan belønninga om å kome heim til personen eg elskar? eg fann fort ut av at eg måtte endre tankegång; ein kan ikkje sitja stille og vente på at livet blir levd for ein.time for tea.
så eg lagar meg te i dei finaste koppane eg veit så mange gonger om dagen at eg kjem ut av tellinga, les artiklar frå journalar som chemosphere og european journal of soil science og sit og smiler når eg forstår saker og finn ting eg kan bruka, og når eg vil ha pause les eg bøker (har ikkje skrudd på tv-en sidan han dro!), lærer nye ting om fotografering og prøver å kjenne på at der eg er just no, der er eg takksam for å vera.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s