chocolate almond biscotti.

biscotti.
i fleire år har eg hatt lyst til å laga biscotti. etter å ha sett nokre fancy konfetti-biscottiar hos mariell, vart eg inspirert til å prøva. det vart kakaobiscotti med rista mandlar og sjokolade, og oppskrifta finn du her. eg laga dobbel oppskrift (i det høve ho vart god og det ikkje vert att noko til emil kjem heim imorgon..) og tok i litt mindre sukker. steiketida vart også noko lengre på siste steiking, men det får ein sjå etter kor sprø ein vil ha dei. fine å ha til ein kopp te eller mjølk!

3 thoughts on “chocolate almond biscotti.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s