ikkje traust med haust.

sunday.
fordi ein kan: gå av bussen og tråkka på turr lauv, pusta inn den litt skarpe lufta, pakka seg inn i to par ullsokkar når ein kjem heim, kjøpa ein fantastisk god te på le palais des thès, lesa bøker på toget og gløyma alt rundt seg litt, ha bursdag og invitere til båe vene- og familieselskap (og veta at det ligg ein presang gjøymt i leilegheita som er til meg), tinga bøker og venta på å få litt fleire ord om tungmetallar i jord og ei one-line-diary eg vil skriva litt i kvar dag.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s