24, og eit grytebrød.

gifts.måndag vart eg 24 år gamal! i helga feira me, og eg fikk så mykje fint. den hemmelege gåva fra emil var ei le creuset-gryte, draumegryta mi, som han slepte med seg heilt frå usa. sukk, så fin. idag laga eg brød i ho, og det vart sjåande slik ut:grytebrød.
ganske bra, tykkjer eg! laust basert på denne oppskrifta, pluss to spiseskjeiar honning og litt riven gulrot. mmm.

13 thoughts on “24, og eit grytebrød.

  1. Hei! Eg fant din blogg etter din kommentar hos Hjartesmil-Mariell. No har eg lest og lest og lest, og er frelst. Måtte slutte brått fordi eg må gjere skulearbeid igjen, men hit kjem eg til å komme tilbake! Takk for en litt finare dag 🙂

  2. Kan man lage brød i ei gryte?! Altså, mind = blown. Noe husmoremne blir jeg nok aldri, men den gryta var innmari fin da, så den havna plutselig på ønskelista.

    • hihi! jepsi pepsi! det har vorte ganske populært! det er visstnok ei bra gryte til å lage alt mogleg i, og ho har livstidsgaranti og greier, så den er bra!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s