du er så flink, eg.

nora.
hjartet mitt vert alltid litt varmare når nokon ber meg ta bilete av dei fordi eg tek så fine bilete eller er så flink med kamerasaker. tenk om ein alltid sa til seg sjølv det gode vener sa til ein, kom eg til å tenkje på når nora (over) spurde meg om eg kunne knipsa nokre bilete av ho. då hadde ein jo hatt det betre – vore litt sånn indre bestis med seg sjølv også. den beste å bli klappa på ryggen av trur eg faktisk må vera ein sjølv, og det har eg tenkt å prøve å gjera framover.

3 thoughts on “du er så flink, eg.

  1. Så, så, så sant! Jeg sier mest til meg selv at jeg er en idiot, så da er det jo ekstra hyggelig når jeg syns jeg har gjort meg fortjent til komplimenter. Men burde absolutt bli flinkere til å oppføre meg som min egen beste venn – det syns jeg alle burde. (Og du ER veldig flink med kamerasaker!)

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s