instaheim.

på veg heim. noreg gjennom bussruta.
mamma seier skrot, eg seier skatt.
wedding.
hei, lille mølle.🙋
barndomsrom.
ei helg, ei lita innånding, av heimplassen min for no. eg har køyrt billig på dobbeldekkar, funne skattar i skåpet, vore i bryllaup til ei barndomsvenninne, gått tur med mamma i vinden og hatt psykologiførelesninger frå yale på øyret. gler meg allereie til eg skal heim att til jul.

8 thoughts on “instaheim.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s