små forandringar.

onsdag.
onsdag.
onsdag.
onsdag.
onsdag.
onsdag.
ein kan prøva å gå ut litt meir der ein no bur. skru av pc-en. velje at ein skal byrja å spele piano igjen, frå byrja. laga ein kopp te i eit transparent glas. bestemme seg for å slutte å kjøpe klær med masse akryl og polymerar i (fordi dei ikkje varmar eller varer). skrive ei linje om dagen om det som vert bra, og gløyma alt det andre. avtale jammetime med kjærasten ei gong i veka, for å synge og spele ilag. passa på avokadoplantane, sjå dei vekse (som ein sjølv) og planta litt chili med. late som om mørkret ikkje finnst, og kjøpa små, få og fine julegåver tidleg.

11 thoughts on “små forandringar.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s