ljos.

kjøken.
ljoset forsvinn fortare enn det tek oppvaskvatnet å renna ned i sluket. det som kjennast som nokre sekund med bra og vakent hovud, vert kjapt erstatta av mørkret, stillstanden og trongen til å krølla seg inn under eit teppe, bli der og sjå på the great british bake off og drikkja tekopp på tekopp til ljoset kjem att.

4 thoughts on “ljos.

  1. Kjenner meg igjen! Her i Nord er det også straks mørketid, så nå begynner kroppen virkelig å merke det. Men når man har så koselig kjøkken som du har må det virkelig lyse opp litt. Så koselig og helt min stil 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s