veke 1.

ný húfa á nýju ári.💙
ei veke inn i eit nytt år, og eg har brukt dei siste dagane på å strikke ei gåve med pusete garn frå pickles, møta ein kjær ven som eg ser for sjeldan (og sette opp vekentlege treff), sjå filmar og kosa med emil<3 (vil anbefala box trolls, sjå den!), vitje mellomstoresøster sin fine lille familie og drikka te på st.hanshaugen med emil sin familie. igår brukte eg litt for mykje tid på å grua meg til idag utan grunn, noko eg vil gjera slutt på. idag har eg trent styrke for fyrste gong på laaang tid, og det var ikkje moro, men utruleg verdt det. eg drikk te, og gjer meg mentalt klar for å ha det ekstremt kjedeleg med masterskriving dei nærmaste timane, noko eg må gjera. og som med treninga, trur eg det blir verdt det om ei stund.

15 thoughts on “veke 1.

  1. Jeg har utsatt i flere dager å begynne å skrive igjen. Men i dag fant jeg fram det jeg har skrevet fra før, leste gjennom og skrev inn et par setninger her og der. Føles som å ha kommet over en liten bøyg, bare det. Det var liksom litt skummelt å begynne igjen. Håper du får produktive dager framover ❤

    • eg har og utsatt. (det er godt å vite at me er fleire.) hm, høyrast ut som eg burde prøve på det same. gjera litt, og så meir. vonar at du får det same, ine! ❤

  2. låter som en fin start på året. vi kanske också kan försöka få till att ses, på tal om att inte ha sett folk på länge? har pratat lite med maren så vi kanske kan få ihop nåt allihopa. är här till 21a! kram!

  3. Bah, det er så kjipt å bruke tid på å gå rundt og grue seg til ting, særlig når man etterpå ser at det var NULL poeng i å grue seg. Hvis du finner ut hvordan man slutter med det, please let me know!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s