veke 2.

eit innslag av blomar gjer godt når ein sit og skriv.🌷
meir ljos gjorde meg takksam til tusen, meir trening gjorde meg lemster men gav meg energi, og nellikar på bordet minna meg om verdas snillaste farmor. eg klarte å overhalde det vekentlege møtet med ein ven, og eg gjekk fleire turar i skumringa. eg las lite, men strikka meir, og åt ganske mykje godis. laurdag åt me på kafé sør, og eg kjøpte strikkepinnar til vårens prosjekt. sundag (idag) var eg i kirka og hadde første fotooppdrag med portrettbilete utan å vera kjemperedd.
å vera tom for brød er ei bra orsaking for å ta fram gryta og laga deig.
også laga eg eit bra grytebrød. hurra for det!

2 thoughts on “veke 2.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s