veke 3.

.
veke 3 byrja bra, med ein plan og ein frist for arbeid. så kom tankane litt i vegen, og det einaste eg klarte å gjere for å få dei vekk var å strikke, så eg kjøpte masse fint garn og byrja på tre prosjekter..
jul- og januarstrikk. litt stolt av å ha strikka og retta opp eigne feil for første gong. det går treigt, men framover med alt i livet mitt just no, og det er okei. 💪
og vart ferdig med tre andre. kjærasten var på jobb i sverige heile veka, og utan nokon å laga mat til, har eg ein tendens til å ikkje gjera det.  (mummikoppen på øvste bilete, med mummipappa i båten, hadde han fine med seg heim i gåve.)
.
men på slutten vart eg redd, og idag er eg redd, men eg skal ut og møte ei venninne seinare, og då vonar eg ting vert betre. kvar dag er ikkje bra, men det er absolutt noko bra i kvar dag.

15 thoughts on “veke 3.

  1. Så fint skrevet! Enig med de over i den siste setningen ❤ Det er så godt med strikkeprosjekter. Da flyter tankene lettere. Håper dagene blir bedre! Det hørtes koselig ut med mummigave:) Klem til deg!

  2. Hørtes jo veldig godt med det strikkeprosjektet. Hadde litt sånn for to dager siden og heklet meg en brikke til å ha under koppen. Og veldig enig med den siste setningen. Håper denne uka blir litt bedre mot slutten!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s