veke 4.

quality.
fyrst kjøpte meg heile fire (!) plagg i den beste kvaliteten på gudrun sjödén sitt salg. ikkje det billigaste, men alt er så himla komfortabelt og utan masse akryltull.
trying.
eg møtte nora på samson og drakk varm kakao og prata om at det er okei for meg å vera redd, men at det er viktig at ein prøver så godt ein kan å ikkje vera det innimellom.
.
at eg fekk til slutt over 600 (?!) følgjere på instagram sånn plutseleg. kva, sa du? folk er fine, altså.

eg og emil såg rjukan-serien på nrk saman om kvelden. elskar å sjå ein ny serie saman.

eg kom igong att, og mista redsla for å skriva litt på onsdagen. og at eg no har ein klar visjon om at eg kjem til å klara det, at eg vil og skal klara det.
svarar på brev og drikk ei smaksprøve #teapigs snillingen frå yndlingsbutikken  @alletidershjem ga meg igår. fint å skrive på noko anna enn oppgåva iblant. ☕️💌
eg skreiv årets fyrste brev til ei lille my i stavanger, og fekk smaksprøvar på te av ei snill dame på butikken alle tiders hjem i ås. butikken anbefalast, so mykje fint der! og så dro me til valdres, berre sjå:
hei, fra valdres! ❄️
ei enorm bjørk i kvit kjole på vegen heim igår. ❄️🌳❄️ alt vert så vakkert med eit lag snø!
og det var no himla fint. det var den veka!

11 thoughts on “veke 4.

  1. åh, jeg har så lyst på noe fra Gudrun Sjödén, men som du sier så er det litt dyrt, så jeg merker det er litt vanskelig å skulle bruke så mye penger på 1-2 plagg selv om det er av god kvalitet. men vi får se! jeg er hvertfall innom siden hennes ofte bare for å se litt, så kanskje det blir et kjøp en dag.

    • ho har mykje fine basisplagg ute no, spesielt dei i striper og skoa med polkadotter! ❤ men ja, det er dyrt. du får spara opp og slå til med noko skikkelig fint og anvendeleg som du kjem til å bruke heile tida, ein gong!

  2. Åh – du har ein heilt fantastisk blogg! Kva er det du studerer/skriv masteroppgåve om? 🙂 Stå på!

    • tusen takk, snille! eg studerer miljø og naturressursar, spesialisering miljøgiftar og økotoksikologi. prøver å stabilisere skytefeltsjord som er full av tungmetall!

  3. Använder inte bloglovin och tappade bort din blogg ett tag. Blev sååå glad när Vicky länkade idag så jag kunde hitta in här igen. Älskar alla dina vackra bilder!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s