valdreshelg i januar.

valdres.
valdres.valdres.
valdres.
valdres.
valdres.
valdreshelga i januar var fantastisk fin. me fekk sol og snø og meir snø, og det kunne ikkje vore finare. noreg på sitt beste, altså. me gjekk tur i minusgradar, var glade og åt god mat hjå mormora. ho har det så fint, og har så mykje fint å sjå på inne. (så har ho katt, òg!) når ein bur i oslo, tykkjer iallfall eg at det kan verte litt mykje eksos til tidar, og å få heilt rein luft er det aller beste eg veit. så fin ei helg, den valdreshelga, og så god ei luft, den valdreslufta.

11 thoughts on “valdreshelg i januar.

  1. Det hørtes ut som en veldig fin helg! Og ja, litt mye eksos i Oslo. Merker stoor forskjell mellom Oslo sentrum og Nittedal, og det er bare 30 min med bussen unna Oslo.

  2. Hei 😀 For en utrolig fin blogg du har! Blir så gald av av alle de fine bildene og veldig inspirert. Liker selv godt å ta bilder, men får aldri til å ta så fine som du tar. Jeg lurte derfor på om du kunne dele noen av dine foto og redigerings tips? Bruker du noe spesielt redigerings program og linser? Også lurte jeg på hvordan du tar bilder som dette: /Users/Emeline/Desktop/15823558770_fa7be9bb08_o.jpg/ Users/Emeline/Desktop/16018863217_64fcda6d3c_o.jpg
    Hvordan får du den hvite bakgrunnen? og bruker du selvutløser eller har du kamera på stativ eller?

    • hei, emeline. takk så mykje for det! eg har ikkje nokre spesielle foto- eller redigeringstips, eigenleg. eg er glad i å ta bilete, og tenkjer automatisk på korleis eg rammer inn biletet, å få inn nok ljos, osv. det kan vera det kjem seinare, men ikkje nett no! 🙂 du har dessutan ikkje linka til bileta/blogginnlegga mine så eg kan sjå bileta du snakker om, men har lasta ned bileta mine. eg set pris på om du ikkje gjer det, då eg har copyright på dei.. eg kan difor ikkje hjelpe deg, med mindre du linkar til eit blogginnlegg eg har biletet på eller noko, så eg kan sjå dei. den kvite bakgrunnen er nok berre stuebordet mitt, og eg brukar berre selvutløser innimellom. 🙂 vonar det hjalp litt, iallfall!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s