alt som skjer.

sol inn i stova, og eit nytt #kamilleideer å bli inspirert av.✨☀️💛
det verkar som at sola har komen for å bli.det er 60 dagar att til masteroppgåva skal leverast. superrart og skummelt og alt. men eg trur eg kan klare det. eg har litt dårleg med tid, men ikkje så lite tid at eg ikkje kan laga noko som er bra nok. i skrivande stund sit eg på laben. klokka er halv seks på kvelden, sola skin og folk har gått heim for lengst. eg gløymde matpakke, men er fast bestemt for å sitja her til eg er ferdig, når enn det er. eg trøystar meg med at eg skal baka tre brød, sjå eit par episodar på netflix, drikka luksuskakao og leggja meg i reint sengeklede. eg trur det blir bra. eg har avlyst alle planer om sørlandet denne helga, for å vera i leilegheita og skriveskriveskrive. vonar de har ein superfin fredag!

7 thoughts on “alt som skjer.

  1. Det er så slitsomt å ha dårlig tid. Jeg er i full gang med bacheloroppgaven nå, og føler tiden bare eter seg innpå. Da er det godt å bare forsvinne inn i en boble og bli ferdig.
    Lykke til med oppgaven! Og god fredag til deg også!

  2. Masse lykke til! Høres ut som du har gode avslappingsplaner ved siden av jobbinga, som er kjempeviktig:) Finfin sofa og puter og ikke minst lyset i stua 🙂 Heia, heia!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s