ein måndag.

besøk av liva.
helga var heilt fantastisk, og eg skal vise bilete av han seinare. men denne dagen her gir meg heilt vondt i magen. om under to månader skal eg levere, og eg ligg bak skjema. veldig òg, kjennast det ut som. eg klarer å stå opp til okei tid, laga frukost, ha eit slags morgonrituale. men så sit eg berre der og stirar på skjermen og kjenner at han stirar på meg òg. bli ferdig bli ferdig bli ferdig, seier han. gjer noko gjer noko gjer noko, seier hovudet mitt. men magen er gelé, armane nervøse og det verker som om alle andre sit og er produktive medan eg sit her og er destruktiv. denne måndagen, just no.

9 thoughts on “ein måndag.

 1. Hele helga mi har vært likens! Nå sitter jeg her og er livredd for at mandagen skal bli likeså. Vi får bestemme oss for at det skal den IKKE! Masse lykke til, stå på! Du klarer det.

 2. Nå sitter jeg å nyter en kopp hvit jasminte. I helgen har jeg vært kjempesyk og ikke greid å jobbe, og har hatt mappeinnlevering til i dag. Jeg hadde flere tegneoppgaver som ikke var gjort, og i går fikk jeg helt panikk. Jeg fikk levert i dag allikevel. Tegnet fra 10-24 i går selv om jeg var syk, og fikk heldigvis gjort ferdig alt. Men hvordan greide jeg det? Jeg «tok meg en liten gråt», snakket med kjæresten om at alt kom til å gå i dass og at jeg kom til å stryke, og så satte jeg meg ned og bare tenkte at noe er bedre enn ingenting. Nå skal ikke jeg si at det er løsningen for deg, men prestasjonsangst er helt drepen, og da hjelper det (nesten) alltid å sette på krana 😉 You can do it!!

 3. Fint bilde! Og du, noen mandager er sånn, og tida fram mot innleveringen av masteroppgaven kan være en skikkelig berg og dalbane. Men! Du kommer i mål, det er jeg helt sikker på. Bare vær sikker på det selv, så skal du se at det ordner seg. Litt jobb på dårlige dager, og mye jobb på bedre dager, og vips!ferdig!

 4. Håper resten av mandagen blir bedre. Jeg sov til klokka ett i dag! Velger å se på det som en investering for resten av uka, som jeg håper skal bli mer effektiv. Heia deg ❤

 5. Jeg kom gjennom slutten på masteren slik:
  -Ferskensaft med kullsyrevann.
  -Hyppige, men veldig korte pauser.
  -Postit-lapper. Ikke sånne vanskelige, kompliserte, og ikke sånne strukturerte inspirerende, men jeg hadde i hvert fall en der det stod: «Hva er det du prøver å si?» og den hjalp veldig.
  -Å benytte muligheten til å være fullstendig egoistisk. Og å ha noen å støtte seg til.
  -Å huske at alt er bedre enn ingenting. Og at det ofte er lurt å skrive noe helt idiotisk dustete, som man kan (må) redigere etterpå. Og av og til er det lettere å skrive et avsnitt på nytt enn å endre det som allerede står.
  -Vissheten om at det går over.

  Masse, masse lykke til.

 6. Nå er mandagen snart over, og det er slik at av og til er noen dager virkelig kjipe. Men det som har hjulpet meg når jeg har stått fast med en oppgave, det er å ringe en venn. Og ikke nødvendigvis hjelpe deg med oppgaven, men å være en skulder man kan lene seg på. Ellers ønsker jeg deg masse lykke til!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s