samlinga (og ullbeibiar).

garn. <3
garn. <3
garn. <3
okei, så her er sanninga. eg elskar garn. dette er ikkje garn som har akkumulert seg over lang tid – berre sidan slutten av desember! eg skulle eigenleg på salg hos pickles sist veke. eg hadde planlagd det eg skulle kjøpa, men så tenkte eg: «hm. har ikkje eg noko garn? kanskje eg burde sjå kor mykje det er.» og så gjorde eg det. og det var mykje. himla mykje fint, og godt materiale, vel å merke. det er for det meste ull og alpakka, økologisk bomull og litt silke. så mykje fint ein kan laga av det. så har ein prosjekta, eller ufo-ane som me strikkare seier, som berre ligg der og ser ut som nyfødte ullbeibiar som trengs å tas vare på. og no har eg bestemt meg. no skriv eg det her. eg må minska samlinga mykje før eg i det heile tatt kan tenkje på noko nytt (sett vekk ifrå  eit skjørt som eg har blitt vald ut til å prøvestrikka). så, eg må vera trufast i ei lang stund framover. men eg gler meg til resultata!

ps: takk for fine kommentarar for tida!

6 thoughts on “samlinga (og ullbeibiar).

  1. Så behagelige farger! Blir sikkert kjempefine ferdige produkter, – kan vel ikke bli annet med så nydelige farger heller 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s