fokus.

hallo, påskeferie åleine ved pulten.💻📈📉(men på onsdag dreg eg heim til sørlandet med kjærasten!)
perleskjørt.
fokus. noko så viktig og vanskeleg for meg. eg har funne ut at optimalmoduset mitt er å vera roleg, fokusert og smilande. det er då eg kjenner meg best. det er då er kjenner meg full av meining og giv. denne veka har eg vore åleine mesteparten av tida, då kjærasten har vore på jobbreiser. eg har sørga for å alltid ha blomer i vasen, å ha ei bok eg les i (og noko fint å strikka på) og å laga meg god te når eg skal pusta ut. det gjeld særskild fram til måndag kveld no når det er påske, og kjærasten ikkje er her. på onsdag dreg me heim til lista (sørlandet) og skal gå tur langs sjøen, leika med ein av nevøane mine og klemme. det gler eg meg til.

4 thoughts on “fokus.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s