ein sann skatt.

farmorstrikk.
denne strikkejakka henta mamma fram frå skåpet då eg var heime på lista. ho er strikka av farmor (som ikkje lev lengre) når eg var rundt 5 år gamal og ho rundt 75. ho vart strikka til mi eldste storesyster, men vart ganske stor, så ingen har eigenleg brukt ho. men eg prøvde ho, og ho sant fint, så ho blei med meg til leilegheita i oslo. så varm og fin og strikka i ull. eg blir heilt rar i skallen av å tenkje på kor mykje arbeid farmor la i denne (ho rakk kofta opp tre gonger før ho vart nøgd), kor mykje tid og kor mykje omtanke. hvis nokon veit kva namnet på kofta er, så hadde det vore moro å vite. når eg går med denne kjennast det ut som om eg får ein stor, trygg klem av farmor heile tida.
farmorstrikk.

9 thoughts on “ein sann skatt.

  1. Så sjukt, sjukt fin! Og så fint det er at du setter pris på den, det er så viktig, syns jeg. Som du sier, alle de timene og all den omtanken som går inn i noe hjemmestrikka, det er helt utrolig.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s