masteroppgåve – check!

17. mai, ringfest og innlevert masteroppgåve på same helg. det tyder bunad! #vestagderbunad god 17. mai til alle! ❤️
den siste tida før og etter innlevering var ikkje lett, men no har eg levert! eitt stykk ettårig masteroppgåve i miljø- og naturressursar ved nmbu! det er ikkje så verst, altså. eg har framleis forsvaring (endeleg eksaminasjon av meg og oppgåva, samt sensur) att i 26. juni. det er ei stund til, men eg skal ta eit par veker ferie før eg må byrja å førebua meg. eg trudde det kom til å vera lett å vera ferdig, men det at eg ikkje veit kva eg skal gjera til hausten, eller om forsvaringa kjem til å gå greit, har vore litt vanskeleg. så eg har fokus på å lesa bøker, laga fine kafédeitar med fine folk, strikka litt og ta vare på meg sjølv. gratulerer til alle som har levert ei oppgåve eller er ferdig med årets eksamenar!

6 thoughts on “masteroppgåve – check!

  1. For en utrolig bra jobb du har gjort, gratulerer så mye! All grunn til å være stolt og å slappe av en stund. Håper du klarer å senke skuldrene og nyte de neste dagene og ukene, vel fortjent!

  2. Gratulerer med levert master! Skjønner godt at det er litt rart å være ferdig og ikke vite hva du skal gjøre til høsten, men det ordner seg (standardfrasen min og den stemmer som regel)! Håper du får til å nyte tiden frem mot forsvaringen. Gratulerer nok engang! 🙂

    Kan jeg spørre om hva du skrev om?

  3. Gratulerer så mykje! Det er underleg at det kjenst så tomt! Men eg trur at det er lurt å ta seg litt fri før du skal forsvara, og dei alternative planane dine høyrest spesielt lure ut.

    Jobbane kjem visst når ein minst anar det, seier dei.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s