kjærastbursdag!

emil.
emil.
valdres.
valdres.
two.
hello, i'm dinosaur.
drøbak
emil. 29. juli hadde du bursdag. 25 år! og eg hadde ein så fin dag med deg. du er fantastisk! fordi du alltid er der for meg. fordi du av og til ler som ein minihest. fordi du har løysinga på alt. fordi du er så snill. fordi du diggar meg. fordi du alltid synast eg er fin. fordi me kan sjå på «orange is the new black» saman og skrattle. og fordi eg elskar deg. takk for at du er den du er (fnis), og eg gler meg til neste bursdag!

3 thoughts on “kjærastbursdag!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s