den lille dyreparken.

sommerferie.sommerferie.
sommerferie.sommerferie.sommerferie.
sommerferie.
på brokelandsheia ligg det ein liten dyrepark. me dro dit i ferien mens me var på sørlandet, og eg vil tilrå det til alle! har du barn, er det kjempefint. ein kan vera ferdig på ein time, eller vera der så lenge ein vil. dei har nokre apekattar, skilpaddar og varanar som går rundt blant folk inni ein liten «regnskog». dei har god mat som ikkje er superdyr. det er ikkje superfullt med folk der. det kostar 350 kr for eit årskort for vaksen (!) og sist, men ikkje minst, så reddar ein 1200 kvm regnskog for kvar billett ein kjøper. er ikkje det fint? for dei som ikkje vil gå rundt og svetta mens ein står i kø for å sjå ein tiger og kjøpa ein brus, så tilrår eg den lille dyreparken.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s