hausten.

untitled (12 of 20)-2untitled (70 of 138)untitled (48 of 138)
untitled (77 of 138)untitled (6 of 20)
untitled (80 of 138)untitled (87 of 138)untitled (73 of 138)untitled (113 of 138)
hausten er den beste årstida. haustvinden, haustblada, haustkoppen med te. når eg kjem heim frå jobb litt før fem er eg ikkje så flink til å gå ut, gå tur, få frisk luft. men når eg presser meg sjølv til å gjera det, er resultatet alltid bra; eit gladare sinn, ein friskare kropp og kanskje til og med nokre fine bilete. også ein tur ut med kjærasten, då.<3

3 thoughts on “hausten.

  1. For noen nydelige bilder! Jeg, som deg, elsker høsten, med alt det fine den bringer. I dag sitter jeg hjemme med sår hals og tett nese, men det er også fint, for da kan jeg spise appelsin og drikke te og lese bøker hele dagen om jeg vil! Men håper jeg blir frisk til i morgen : )

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s