kva eg strikka i 2015!

ok. så, her er greia. eg er dårlig til å vera snill med meg sjølv. seia: «å, du er flink, kristin! bra jobba, kristin!» så eg tenkte eg kunne sjå tilbake på kva eg har laga i mitt første strikkeår. frå desember i fjor til desember i år (utan rekkefølge). enjoy! *trommevirvel*ein mjuuuk #mammasbladrillejakke ✔️ er #avpinnene!🍃 takk (og sorry) for at eg fekk lov til å vera verdas verste prøvestrikkar @knitsandpieces 🙈. #ufoktober2015 viste seg å vera ein god idé, @picklesoslo!ei strikkajakka med strukturmønster og rillestrikk. mammas bladrillejakke, heiter ho. strikkajakker er så kjekt å ha!
meir #marygenser berre fordi. 🍃meir grå strikk til meg sjølv, sjølvsagt (#sjølvsagtstrikk). ein marygenser i pickles cozy, eit supermjukt blåst alpakkagarn. favoritt.
topp med raglan ✔️ det tok meir tid enn eg trudde, men denne trur eg skal bli brukt! #avpinneneein t-skjorte med raglanfelling som lærte meg at eg ikkje kan ha den lengden på erma utan å kjenne meg rar.
ein #traktorgenser i bomull er av pinnene 🚜✔️og levert til ein treårig traktorfantast. min første ferdige mønsterstrikk, så eg er ganske nøgd!også denne, då! mitt beste verk. ein modifisert traktorgenser frå sandnesgarn i bomull. tok mykje tid og konsentrasjon, men nevøen min vart så fin i han!
@prydeligstrikk ville ha eit bilete av genseren på, så då skal ho få eit middels bra bilete av genseren på! fotograf: litt utolmodig mor.🌿
min første genser. ull med litt mohair. har brukt den masse!
.
ei hue til emil, ei hue til solveig, ei hue til loraine.
grasiøs bomullshals.
ein glamorøs bomullshals i deilig økobomull frå pickles. brukt sjukt masse, og tenkjer at eg må strikka meg ein i ull óg.
og då var garnet brukt opp! #rillestrikkavotter som restegarnsprosjekt etter teststrikk av @surrehue sitt #perleskjørt 🎀👗
første teststrikk for nokon. eit perlestrikka skjørt og nokre matchande rillevotter til ei lita, nyadoptert jenta.
når masteroppgåva er ferdig, og sola er ute, skal eg strikka ferdig dette sommarbeibiteppet til ein komande sommarbeibi. 🌸🌿👶
mitt første babyteppe til min gravide bestis. bomull, og eg elskar fargane.
litt strikking mellom slaga blir det jo.. og vips, så har ein ei mjuk lue klar til hausten! 💂🍁
i hue til meg sjølv. lett og fin, men diverre strikka i ei ullblanding med 20% akryl.
ta-da! ein grøn genser til liten pjokk #avpinnene ✔️
ein såkalla flax sweater til ein liten nevøpjokk. den grønfargen, altså.
Untitled
ein lett høghalsa genser frå pickles! teststrikk eg vart bedt om å gjera. litt stolt over det! og fargevalget..
slik ein bra kjensle når du ser noko du har laga i bruk. kjærasten var ute i skogen med denne idag, og den sit som eit skot! 👌passa bra til snøen idag, òg. #strikkibruk #islandskstrikk #gefjun//embedr.flickr.com/assets/client-code.js
DENNE til emil i julegåve. ein islandsgenser som heiter gefjun. vart sjukt fin!
frostlue ✔️ frå @picklesoslo #avpinnene! einaste problem er at den er stor til meg, og det er ei gåve til ein femåring.. 🙈 #strikkefail
ei frostlue. skulle vera liten, vart ganske stor.
Untitled
eit lite sett til ein nyfødd fetter.
Untitled
ein luftig genser til eldstesystra mi.
#marygenser til søster ✔️ årets siste #avpinnene! gler meg til ljoset kjem att for fullt ute ✨ #maryssweater for my sister is #offtheneedles.
og så det siste: ein til marygenser til søstra mi som diggar rosa. voila!

23 thoughts on “kva eg strikka i 2015!

  1. wow! for noen virkelig fine saker du har strikket! Og den islandsgenseren var nydelig. Tror jeg har lyst til å strikke en sånn en til Magnus 🙂

  2. WOW! Du er utrolig flink! Har såå lyst til å lære meg å strikke! Kan egentlig strikke, men klarer ikke å lese/skjønne oppskrifter. (Har jo strikki en genser og en lue (og holder på med et par sokker), men da fikk jeg masse hjelp av mamma der oppskriften var rar.) En dag skal jeg klare det på egenhånd!

    • takk så mykje! det starta med ei hue, noko som er ganske enkelt å strikka. fekk mamma til å forklare meg enkle ting i oppskrifter, og resten søker eg opp på internett etterkvart. eg har trua på at du kan bli kjempeflink til å strikka! det er ein bratt læringskurve. heia deg!

  3. Så masse du har strikka på bare ett år! Store gensere! Og så er det ditt første strikkeår? Jeg er mektig imponert! Du kan helt klart si: Du er flink Kristin! 🙂

  4. Hjelpes! Så utrolig fine ting! Elsker fargene du bruker, og at du strikker så tett og jevnt! Du er min største strikkeinspirasjon 🙂 Gleder meg til fremtidige strikkekvelder 🙂

  5. Så mye fint! Etter at jeg leste dette innlegget om hav du har strikket i 2015, måtte jeg lage et selv. Herregud, så mye jeg hadde glemt at jeg har strikket! Enda jeg noterer det jeg strikker og til hvem, var det mye jeg hadde glemt. Hilsen Sigrid

    • takk for fin kommentar! ja, det er ein fin måte å faktisk sjå kva ein har strikka på. særleg det ein har gitt vekk eller lagt vekk for sesongen. 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s