eg er i eit blad!

no biggie, instakontoen min er med i @91magazine sitt første fysiske eksemplar! sjukt gøy!✌✨ . i was featured in the first copy of @91magazine! kinda proud and happy.✌️ thanks guys! #91magazine #tothelefttotheleft
altså, så stas! eg er med i første papirutgåve av 91 magazine og det er så kult! sida til venstre har mine instagrambilete på seg. det er eit veldig fint blad som skal inspirera til kreativitet og har så mykje fint i seg. himla fint. smil.

5 thoughts on “eg er i eit blad!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s