stridregn i augo.

eyes.
idag kjenner eg berre skyar over sinnet og stridregn i augo, og det gjer meg nesten sint. sint fordi alt var på vei til å bli bedre. sint fordi eg kjenner at eg ikkje vil godta det medan det skjer. sint fordi det skal så lite til før det tipper over.

konstant dårlege nyhende om folk eg er glad i, stresset over å byrja i jobb att og merke at eg kjenner litt av dei same tinga eg gjorde rett før eg gjekk ut i full sjukmelding, den enormt einsame kjensla av å vera deprimert, presset om å ikkje tynga andre med det og å kjenna seg som verdas verste kjærast og tante.

det blir berre for mykje. for mykje idag. men det kjem ein dag i morgon, óg.

6 thoughts on “stridregn i augo.

  1. Kjære Kristin, håper morgendagen blir bedre. Kjenner meg igjen i mye av det du skriver her. Det er så vondt å ha det sånn. Si fra hvis du vil ta en kopp te en dag ❤

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s