sommar: grotten.

lofoten trip. lofoten trip.
nokre bilete me tok ved hytta til bestemor. så fint ljos, så stille og perfekt etter å ha farta rundt ei veke opp til lofoten. eg er ein innadvendt person, og sjølv om eg likar folk er det så fint å vera stille og berre vera. ikkje farta rundt, måtte rekka ting, ha hendinger kvar dag. det er ikkje meg. og eg har endeleg byrja akseptera det. det er så mykje fokus på å vera utadvendt og sosial som person, men eg tykkjer at innadvendte personer kan ha like mykje å bidra med.

4 thoughts on “sommar: grotten.

  1. enig med deg. jeg er heller ikke særlig utadvendt og blir sliten av å være rundt folk for mye, og det er greit det også. man har definitivt like mye å bidra med som de som er mer utadvendte. håper du får en fin dag!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s