august.

august 2016
i august fekk eg eit nytt og spanande strikkeoppdrag i ein farge eg aldri trudde eg kom til å like så godt som eg gjer. men fargen er haust, og eg er eit haustborn.
august 2016 ei snill ei på jobben ga meg eit glass heimelage blåbærsyltetøy. akkurat passe søtt og perfekt oppå snøfrisk. august 2016
eg byrja å lesa i denne att. eg kom ikkje så langt sist, men det var mest fordi eg berre har strikka og ikke lese. denne vil eg lesa på kveldstid. leo babauta har ein av yndlingsbloggane mine.
august 2016
og ein dag tok eg og: gjorde ein genser (som aldri kom til å bli ein genser) om til ein supermjuk hals og bytta inn resten av garnet, rakk opp to plagg som ikkje vart bra og festa tråder på ein genser eg strikka i sommar. eg har óg solgt eit par kilo garn og lageret minker endeleg litt.

3 thoughts on “august.

  1. So mykje bra! Og den fargen som du strikkar med no er ein slik som eg òg likar fordi den er haust, men om eg prøver å sjå den føre meg i ei anna årstid, blir det liksom ikkje like fint.

  2. Nydelig farge du strikker med! Strikker kyse i en lignende farge nå (etter å ha rekket opp en bukse som bare ble feil – prøver meg nok på den igjen litt senere). Skikkelig høst er den ❤ Så deilig med hjemmelaget syltetøy også, mm!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s