strikketerapi – episode 4.


for dei som ikkje visste det; eg har laga youtube-kanal om strikking og garn! og den heiter strikketerapi. over er episoden eg la ut idag – episode 4.

eg har vald å kalle kanalen min strikketerapi fordi det er det strikking har vore for meg det siste året – nødvendig terapi. det er det einaste eg har kunnet gjera dei dagane som har vore skikkeleg tunge og der eg har slitt med å halde motet oppe. det å produsera noko med hendene er ei fantastisk kjensle; spesielt den å produsera sine eigne klær (som eg faktisk brukar dagleg). å få vera ein del av ei gruppe menneske på instagram og strikketreff som er så inkluderande, vel, det har hjulpet meg masse.

hvis du enno ikkje er lei av meg og strikkinga mi, kan du lesa eit lite portrettintervju på bloggen til pickles. sånn, det var alt for ikveld! over og ut.

One thought on “strikketerapi – episode 4.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s